Khamis, 22 April 2010

Mari Membaca dan ITEX 2010

Sekarang ni aku tengah bekerjasama dengan Ms Penny (jarak jauh) untuk
ITEX 2010.


dfs

Semoga "Mari Membaca" dapat melakar satu lagi kejayaan huhu...


p/s: eden dah tak nak layie melayan kojo2 programming nih.... apo2 pon den cubo la yg terbaik dalam apo2 perkaro yg di buek


Cahayanika Melaka
Videography | Photography | Hena design | Stationary shop
nuriman@cahayanika.com | 019-2678221

7 ulasan:

  1. aku ada tengok MHI yang topik haritu pasal budak syndrome down ni. tapi budak2 tu bijak.xmacam budak syndrom lain. Jadi,mereka boleh je belaja macam kita. Tapi dengan cara yang tertentu..dan mkn sedikit masa.

    p/s:"Mari Membaca" inspiring..

    BalasPadam
  2. Itex 2010! Awesome~
    hehe, my etp was here last year..thanks to REO UTP n my sv. [tibe2 ulang ITEX2009]

    BalasPadam
  3. ddy: yup, u got it. CARA pembelajaran dieorang setiap kanak2 sindrom berbeza. This is what i know based my research hehe. tu sbb mereka sgt istimewa @ unik

    Farhana: wah yeke masuk itex gak. Aku pon tak tau amende la Itex ni, tp sv aku soh g sana ade same2 time exhibition tu. ko pon same jgak ke?

    BalasPadam
  4. last time aku under cluster infant and care..g present2 kat org yg dtg la..
    tp masa judges sv yg akan present. anywy good luck!! :D

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. wuiyohh. buat guna flash ke man?

    BalasPadam