Isnin, 7 September 2009

UTP Virtual Tour : Chancellor complex

body_bg_bot1
Hari ni aku nak kongsi satu hasil kerja kelas Virtual Reality(VR) dari kumpulan aku. Virtual reality memang subject yang menarik, dan jarang di ketengah kan di Malaysia. Tak banyak pusat pengajian yang menawar kan Major dalam Multimedia dan Virtual Reality. UTP merupa kan salah satu Universiti yang menawar kan subject ni.

Hasil projek yang aku nak share ni berkaitan dengan UTP virtual tour. Para pelayar internet boleh melihat dan meneroka persekitaran UTP secara maya. User boleh melihat dengan sudut keliling 180 darjah. Project ni memberi peluang kepada mereka2 untuk meneroka UTP Chancellor Complex. Kepada sape2 yang tak pernah datang ke UTP, boleh la dapat gambaran serba sedikit kawasan chancellor complex melalui website ni.

Terima kasih kepada teammate(Iman, Ejat dan Ilham) yang same2 buat project ni. Maaf hasil kitorang tak brape quality sangat, sebab ni project kecik. Dan seperti biase, buat project last2 minit wakakaka.

Kemungkinan, loading time agak slow skit, sebab size gambar yang besar. Harap maklum. Sila click link kat bawah untuk mencuba. Segala komen amat di alu2 kan. Sekadar ingin berkongsi


Cahayanika Melaka
Videography | Photography | Hena design | Stationary shop
nuriman@cahayanika.com | 019-2678221

1 ulasan: