Selasa, 15 September 2009

Salam Aidilfitri 1430H - eKad Raya

Kalau sebelum ni aku bwat kad raya gune VB, tahun ni aku gune flash plak. design2 kebanyakan aku amik dari internet, just edit2 skit je. Yang pasti aku buat sendiri kad raya ni hehehe.

Selamat menyambut syawal yang bakal menjelma, Maaf Zahir dan Batin.


raya 2009


(Open link with new tab)

Kad Raya Zaman Sekarang

material source: http://yummyflashy.blogspot.com/
Cahayanika Melaka
Videography | Photography | Hena design | Stationary shop
nuriman@cahayanika.com | 019-2678221

7 ulasan:

  1. sangat comellll!

    eh iman, sorry la nk betulkan. dulu kita belajar bahasa melayu, klau from [orang] kita guna daripada. klau dari tu untuk tempat.

    cth: ikhlas daripada, iman.

    tapi i tataw la kot klau2 dbp ada buat rules tatabahasa lain. ikhlas ni tau i tegur. klau i salah, betulkan i.

    huhu.
    -maaf zahir batin-

    BalasPadam
  2. Cikin: Makasih, design tu just amik2 dari internet je. huhuhu.

    Filzah pembalut kasut mak angkat aku:
    hahaha aah, patut aku bace 2 3 kali mcm pelik je bunyi. Takpe la, malas plak nak ubah. Mungkin cikgu2 bahasa melayu akan bg aku grade C utk ucapan raye tu hahaha

    BalasPadam
  3. hebatnye iman..
    ajar saya cane nak buat man..

    BalasPadam
  4. nampak macam bakal suami soleh je sume. haha.

    BalasPadam
  5. zhee, datang raye rumah aku. Aku ade bwat bengkel asas flash.

    Anis,terima kasih. Memang ramai yg cakap mcm tu. Terasa tinggi plak saham kitorang wakakkaa

    BalasPadam
  6. gaya ko cam ustaz dr mesir je iman..apa pon nice r baju ko...moga sihat selalu and grad ngan happynye...

    BalasPadam