Isnin, 8 Februari 2010

Cool giler video ni kagum kot



Hahahahaha

Member aku ade bagi satu link website menarik. Agak menarik untuk di cuba, tapi memerlu kelajuan internet yg laju skit nak upload video nih. Ape2 pon enjoy la video tu. Sape2 yg tak dapat tengok dari blog, bleh try click link Sini . Tercapai la cita2 manusia nak rase di hargai bile tengok video tu

Hahahahaha

p/s: Mantap la sape punyer idea buat video tu. Double thumb up

Cahayanika Melaka
Videography | Photography | Hena design | Stationary shop
nuriman@cahayanika.com | 019-2678221

6 ulasan:

  1. xdapat nk mengekspresikan ape2 sebab mmg xkelua ape2 pon kat cni.. sucinye video tu~ (pasal ape pon?)

    BalasPadam
  2. hahaha tu la kat UTP mmg internet slow la kalau nak tengok video tu. kalau internet dah laju, bleh la tengok video tu ngeh3

    BalasPadam
  3. da tgk video tue sblm nie.
    klau x silap, prempuan melayu dlm video tue, my senior. =)

    BalasPadam
  4. arghh! tension2!

    p/s:...smart kot :D

    BalasPadam