Rabu, 18 November 2009

Dah abes pulun dah - Alhamdulillah

Perit jerih untuk mendapat kan

Bachelor of Technology (Hons)
Business Information System

abes blajar

Gambar mase foundation first sem, pulun subject Business Management sbb lecturer lari dari mengajar hahahaha

Aku dan camera lagi

Aku
July 2005 - July 2009
Universiti Teknologi PETRONAS

p/s: Alhamdulillah...Smalam baru abes paper terakhir untuk sem yang terakhir.

Cahayanika Melaka
Videography | Photography | Hena design | Stationary shop
nuriman@cahayanika.com | 019-2678221

6 ulasan:

  1. selama ini aku jd silent reader...

    tiba2 ada gmbr kamera,... eh, bapa harga lens tu kat malaysia?

    BalasPadam
  2. dandelinoid, lens kat dalam gambor tu lens nikon 18-200mm kat Malaysia dalam RM2600. Ko nak beli camera plak ke? Kalau ko ade terusha2 harga lens tu kat korea, bleh la bg tau.

    BalasPadam
  3. dah lama ada kamera dah...cuma nk upgrade lens...

    lens mcm kau tu, ada yang baru kan? tp lens kat korea ni harga tgh naik (currency jatuh), tu tgh usha harga2 kat malaysia...adeyh.

    BalasPadam
  4. naper korang suker post mende2 cmnie??
    nak gradd gak!!!

    nyway..tahniah ABANG iman..

    BalasPadam
  5. oit ex-rumate,
    jgn lpe, nk kawen pn ti letak post ea,
    bgi aku jeles byk2...
    haha~
    thniah 1000x

    BalasPadam
  6. bestnye nk grad da..huhu..
    c0ngratz~

    BalasPadam