Selasa, 28 Julai 2009

MEDTECH Alumni 2009 - Minum teh






















Date : 1st August 2009 (Saturday)

Venue : Undercroft, Chancellor Complex, UTP

Time : 2.30 pm – 5.30 pm


TUKIMAN* - Hal weekend ni dah cancel, count me in. Jom minum teh
HM* - tengok kalo last minit tak ada hal, join
SKAG* - aku join
S* - Aku ade hal kat KL, tapi kalo hal tu cancel aku join
Virus_Abnormal* - Aku tak sure r, takot ade hal. kalau join, hari jumaat aku bertolak
AKAY* - maybe sabtu aku sampai
Kekuatan* - sape lagi join? mcm mane nak tau ape2 update? [latest: kem salam yg lain, aku ade rawatan susulan tulang belakang kat hospital minggu ni]
Oner* - Aku maybe ade hal weekend ni. nanti confirm balik
Abg Udin* - Sape lagi geng2 aku yang pegi?
Kak Dila* - Ala kenapa tak buat kat KL? kitorang dapat datang malam tengok AGM
Hezri* - Jom2 aku pegi, aku tak dapat ape2 info pon?
Pudin* - InsyaAllah pegi
Kirua* - Siot ko man, aku tengah tido ko call. Aku kat france kot. Kem salam dak2 medtech
Abcdefg*- Aku tak pat join, ade job amik gambar.
zhee - maybe aku join kalo rajin
BeriBiru - Kalau bawak parent datang sekali boleh?
Yap - aku join,,hahaha
Kucing - Aku ade kat Melaka. Walau pun dapat makan free, tambang aku g UTP, aku boleh makan besar
Iffat - aku join~ jom2.. dress code? organizer?
Kema - ak xsure lg, duet xdak neh, tgh dskas2 neh, nnt ak roger la if dtg
Tok Ayah - InsyaAllah datang, nak suruh aku bagi speech ke nanti?

p/s: tak sabar nak jumpa keluarga MEDTECH
p/p/s: dapat upload banyak gambar sbb aku pakai celcom broadband, yeah~

Cahayanika Melaka
Videography | Photography | Hena design | Stationary shop
nuriman@cahayanika.com | 019-2678221

3 ulasan: