Jumaat, 9 Januari 2009

Berakhir sebentar lagi - Internship

Lagi beberapa jam aku akan scan keluar waktu kerja. Dan serah kan kad pekerja.
Ape perasaan aku?
Seperti bebas dari penjara yuhuu~

p/s: plan balik UTP isnin ni dengan pesawat peribadi aku

Cahayanika Melaka
Videography | Photography | Hena design | Stationary shop
nuriman@cahayanika.com | 019-2678221

5 ulasan:

  1. tahniah, anda telah menghabiskan intern anda dan selamat kembali ke utp.

    BalasPadam
  2. wah, dah tamat ek? jap jeee kan..
    nway, selamat kembali ke UTP..
    awalnye balik wahai final year student!hihi

    BalasPadam
  3. Terima kasih... wah ucapan mcm aku grad plak hahaha. Btol2 bile dah lapan bulan ni rase macam sekejap je, tapi sebelum nak tunggu lapan bulan dalam office, pergh rase mase berlalu dengan perlahan tahap dewa hahaha.

    aku dah staraf dengan korang2 yang final year ni hahaha. aku dengar orang kate, budak2 laki yang single mase final year saham die naik btol ke hahaha

    BalasPadam
  4. sape yg cakap cmtu?
    aku tgk berlambak je single lg..
    n yg plg pntg, ms intern ade x kes2 'couple cerai'?
    hik2..
    tp pmpuan final year saham x melambung ke?haha~

    BalasPadam
  5. saham melambung pon nak wat ape kalo final report x siap lagi..
    wargh~
    tensen2..!!

    BalasPadam