Jumaat, 2 Januari 2009

Tiada lagi no Maxis ku, semoga berbahagia wahai no Celcom ku

woi.. aku msg num maxis ko wish birthday tapi ko tak reply pun.. sombong eh!

panggggggggggg!
amek tuh, penampau satu sbb sombong. kahkah

Erk alamak, aku lupe nak inform. Aku dapat comment tu kat friendster aku, dari kawan lame, tak pasal2 dapat penampar maya hahaha (orang Melaka sebut "penampau", ala biase le penggunaan bahase tu, ulau melingkau atas pagau) . Aku tak gune lagi no Maxis dalam seminggu dua ni. Kalau ade sape2 yang contact aku melalui no Maxis, boleh la contact melalui no Celcom di bawah.

Aku buat mase sekarang tak activate kan no Maxis tu sebab bagi pinjam hset aku kat adik aku amin (hset die termasuk mesin basuh). Sebenar nye aku dalam perancangan tak nak guna no tu lagi dalam mase setahun akan datang. Aku still gune no tu sebab no tu dulu aku guna untuk urusan2 rasmi dan kawan2 lama simpan no aku tu.

Boleh hubungi aku menerusi no Celcom. Aku memang pakai 2 no sebelum ni, tapi no Maxis tak akan di gunakan lagi.......

Selamat tinggal Maxis

p/s: hehehe azam 2009 hehehe

Cahayanika Melaka
Videography | Photography | Hena design | Stationary shop
nuriman@cahayanika.com | 019-2678221

3 ulasan:

  1. dan azam ku adalah utk kiss goodbye num celcom... :P

    BalasPadam
  2. dik,,macammana keadaan ayah sekarang?...dan selamat tahun baru

    BalasPadam