Sabtu, 10 Januari 2009

Dan sebenarnya - Yuna

Berehat sebentar menulis final report internship dan kejap lagi akan masuk waktu subuh. (Mate aku dah jadi macam panda sekarang ni). Korang kenal Yuna tak?


Aku pun tak kenal, tapi die la penyanyi lagu "Dan sebenarnya". Adik aku amin yang suggest soh dengar. Aku pun tak tau la minah ni artis ke hape ke, tapi kan ape yang aku perasan, suara dia berqualiti. Dan dia consistent dengan minat menyanyi dia. Bila kita consistent dengan minat kita, otak kita akan beroperasi sebagai minda separa sedar, (click sini untuk rujukan). Dengan kata lain kita akan mahir dengan apa yang kita buat. Bila kita mempunyai satu2 kemahiran yang khusus, kita akan di hormati oleh masyarakat. Tiada jalan singkat untuk dapat satu2 kemahiran yang berkualiti, kita kene lalui semua nya.

p/s: Oh bulan~

Cahayanika Melaka
Videography | Photography | Hena design | Stationary shop
nuriman@cahayanika.com | 019-2678221

2 ulasan:

  1. hurm, aku pnah dgr nama die ni..
    kwn aku ckp dah la sore sedap, cun lak tu..
    tp aku xpnah dgr lg die nyanyi..hihi

    BalasPadam
  2. aku nak lagu ni..please!!!
    hehehehe

    BalasPadam