Jumaat, 19 September 2008

Si pencari Google, tentang seks

dalam hari ni, aku check la sumber2 siapa yang melawat ke blog aku ni. kemudian aku terkejut plak ade orang cari di google mende dalam gambar ni.

tak pasti pulak ape motif si pencari tu mencari "Universiti Teknologi PETRONAS seks" di bulan puasa ni. kalau dari sudut pandangan negatif, macam2 terlintas, mungkin nak download bende2 tu ke, nak tengok bende2 tu ke, tapi kalau dari sudut pandangan positif, mungkin si pencari ni nak cari artikel untuk bahan kajian die kot.

ape2 pon, internet ni terlalu banyak informasi. kiri kanan kita ni sentiasa ada malaikat yang mencatit. so pandai2 la ye. Rakyat Malaysia kan dah matang.

tapi kan, kenapa blog aku jadi ranking no 1 bile pencari tu taip perkataan tu? ngaaa

p/s: bulan puasa, bulan menahan nafsu. tapi nafsu aku nak beli camera D80 dah membuak2 ni, sabar2. selamat berpuasa semua. jangan lupe hantar kad raya anda, tak pon hantar e-card raya pon boleh. kih3

nuriman@cahayanika.com | 019-2678221 | www.cahayanika.com

3 ulasan:

  1. so far, a total amount of 13 ppl have found my blog using the search keywords, "granny rape" using Google.

    .. ... xtau nk cakap apa la. mcm2 manusia pelik di dunia ni. hahahaha

    BalasPadam
  2. Ko pakai Lotus IBM gak ek? Sama la kita.


    www.neorackle.com

    BalasPadam
  3. granny rape tros..mengom..
    hahaha..
    kalo pedo aku leh terima lg..

    BalasPadam