Isnin, 1 Disember 2008

10,000 Visitor - eh aku?



Yes minggu ni aku isi dengan rekreasi. Hari ini kene keje. arrghhh nak cuti lagi... sedang aku pening2 fikir kan macam mana nak buat login form connect database dan VB6, tiba2 kepala hotak aku terfikir nak singgah blog aku.Nak jugak tengok brape banyak dah pageload.

kagum punyer pasal, aku pun print screen

Eh dah 10,000 dah page load.Alhamdulillah.... aku memang akan analisis pengunjung blog aku dan cahayanika setiap hujung bulan. Tabiat tu merupakan satu praktik yang baik. Kepada siapa2 yang baru belajar buat website ke, blog ke, flickr ke, amal kan menganalisis statistik pengunjung website anda. Bukan apa ini untuk memasti kan samada laman web tu menyedia kan informasi yang berguna untuk masyarakat. Tapi kan tetiba aku terfikir plak, "Eh aku la page load yang ke 10,000".. wah unik2.....

okeh, sambung kerja lalala

p/s: 2 minggu ni maybe akan banyak menghabis kan masa di hospital . Semoga semua nya berjalan lancar


Cahayanika Melaka
Videography | Photography | Hena design | Stationary shop
nuriman@cahayanika.com | 019-2678221

Tiada ulasan:

Catat Ulasan