Isnin, 22 Disember 2008

Industrial Internship Training - 2nd Visit

Selesai sudah
Terima kasih
AP Dr Abas Md Said
Rosdiyah Dahlan
Christine Lim

Di bawah, gambar slide presentation aku kongsi2












p/s: tak sangka aku present dekat satu jam. Slide sikit je

Cahayanika Melaka
Videography | Photography | Hena design | Stationary shop
nuriman@cahayanika.com | 019-2678221

10 ulasan:

  1. huh! sikit nyer..

    aku punya dekat 60++ hahahaha..tataw bp jam kne present :P

    BalasPadam
  2. fuh 60???? giler dasat. Aku plak ter rajin goreng2 mase present, tu yang dekat sejam tu. Jangan lame2, lecturer nanti ngantuk hahaha

    BalasPadam
  3. wowowow.... Knowledge sharing at its best!!! boleh jadi student KM yg berjaya ni...

    tahniah sbb abis present.. and jeles ur slides sikit tp goreng panjang...

    BalasPadam
  4. Illy ko kan PR bebudak ITIS, gorengan ko lebih panjang kot hahaha. 45 min is OK kot utk satu presentation tu. Lame sangat pon bosan. Cakap tak ada point pon bosan jgak. so kene carik point banyak2 hahaha

    BalasPadam
  5. aku punye 6 slides je..
    cane tah nk goreng.
    ko tolong gorengkan r iman..
    dh masak nnti panggil aku.

    kehkeh..

    BalasPadam
  6. g maple order meggi goreng je hahaha.
    Zhee ko nak tips presentation ko tanye paker, die banyak ajar aku. die dengan confident nye bagitau

    "It is not what you present, but how you present it"
    quote: Paker the legend

    BalasPadam
  7. Aku tau sebab pe sampai sejam walau slide skit, pasal tiap2 huruf appear tu ada animation tersendiri.

    So amik masa nak load animation tu yang berjam tu. Maklum la, student multimedia.

    Hehe..gurau je.

    BalasPadam
  8. arep bile ko sebut multimedia, risau plak aku sem depan. dah la ade problem dengan double major E-Business & Multimedia argh...



    arrgghhh....

    takpe la esok2 je la pk

    BalasPadam
  9. Haha..aku pun ada prob ngn e-biz.

    Xpe la..ak pun nk sok2 gak la fkr. hehe...

    BalasPadam