Selasa, 2 Disember 2008

Gambar bulan senyum - Smile moon

Malam semalam, on the way nak pergi hospital putra Melaka melawat kakak, aku perasan 2 bintang dan 1 bulan sabit. Aku tengok pelik betol kedudukan 2 benda tu. Macam bentuk ape ye? So aku abai kan. Tak lama lepas tu adik aku perasan

"Eh bulan tu senyum"



baru aku perasan bentuk macam senyum dengan kombinasi 2 bintang dan 1 bulan sabit. Ini gambar bulan tengah senyum atau orang putih kate smile moon . Kejadian ni macam tak lama, anggaran dalam pukul 8pm - 9pm waktu Malaysia. Gambar di atas aku cilok dari Flickr Ebul. Salah seorang photog tegar di UTP

* owh akhir nya aku dapat tahu, dua bintang tu adalah planet Jupiter dan Venus. Terbaca di blog ini

Cahayanika Melaka
Videography | Photography | Hena design | Stationary shop
nuriman@cahayanika.com | 019-2678221

9 ulasan:

  1. chanteknyerrr.. ada dalam buletin utama tv3 malam kelmarin.. salammmz

    BalasPadam
  2. man..
    check balik..
    bintang ke yg jadi mata tu? :D

    BalasPadam
  3. Aalim, bukan bintang tapi planet venus dengan jupiter. :P

    BalasPadam
  4. gamba aku senyum lg lawa kot~ hahahahhahaha~

    BalasPadam
  5. Itu tanda anak muda akan sokong PAS

    BalasPadam
  6. Huh..masyaAllah..comel nye..teringat kartun sailormoon..hehe

    sungguh mendalam komen Prof. Hamirdin..hehe

    BalasPadam
  7. yer ker ..tak tau la ..klu tak leh tgk ...

    BalasPadam
  8. nampak comey betol...
    subhanallah....

    BalasPadam