Sabtu, 7 Februari 2009

Hari ini Kedah, Esok Cameron Highland

Hari ini akan pergi Kedah dengan Din dan Paker, esok plak pegi Cameron Highland.
Elok untuk hilang kan tension kerana internet UTP teramat slow untuk aku buat research Final Year Project
kadang2 terfikir betul ke UTP dapat Multimedia Super Coridor (MSC) status?

Banyak perkara yang berlaku di sekitar aku, yang mane aku ikut perkembangan tapi tak secara terperinci
Antara nya hal ehwal pentadbiran Kerajaan Perak.

Haih~

Gambar Zhee: Men gitar dengan Din

Aku bercadang nak masuk Malam Inspirasi Seni, MIS (pertandingan nasyid) sempena dengan Heart for Islam
Tak tau jadi ke tak. Mungkin perform dengan gitar kot, tadi dah berlatih dengan Paker 5 minit hahaha

Cahayanika Melaka
Videography | Photography | Hena design | Stationary shop
nuriman@cahayanika.com | 019-2678221

10 ulasan:

  1. Btol tu, pelik btol la UTP ni
    Baek xyah ada yuran bayar tenet ni
    Xleh sediakan perkhidmatan dengan baek
    Patut serahkan balik duit tu

    BalasPadam
  2. bace paragraph tulis main gitar dgn pake, tgk gambar main gitar ngan din....

    kedah? uuuu.. jauh tu...

    BalasPadam
  3. Illy nak bwat mcm mane , gambar paker takde hahaha

    aku baru balik Kedah ni, mandi kat Lata Bayu, giler mantop~

    BalasPadam
  4. Kedah semua mantop!
    haha
    aku pon x balik umah..ko lak gi kedah
    ni yg jeles neh!
    haha~

    BalasPadam
  5. Aku cadangkan name kumpulan nasyid ko Taufan, sempena rival Zaufan.

    Yezza~

    BalasPadam
  6. dh ade uban ke korang?
    tue dh...

    BalasPadam
  7. haha gitar baru k=D klu hilang lagi tak thu lah nak cakap p;) aman nnti min promote aman nyer blog kat ms min ea;)

    BalasPadam
  8. Zircon: Aku sebenar nye teringin nak g kat rumah family angkat, kuala kedah, tak sempat plak
    Nyamok: aku nyer group name AFY = Abang Final Year wakakaka
    Arep: UTP internet slow, mcm mane la nak bwat research
    Zhee: tu teknik HDR zhee, ko kene blajar lagi mcm mane nak blajar bwat efect tu haha
    Amin: ha kem salam lecturer , kalo lecturer single lagi, soh die add facebook kih3

    BalasPadam
  9. pas ni leh la jar aku main gitar..nak mintak afip ajarkan perh..gasak cz die main redah jer..tapi die tetap power main gitar..

    BalasPadam