Selasa, 10 Februari 2009

Usahawan sumpit - Cameron highland

Gambar Ihsan: Bersama usahawan sumpit

First time aku jumpe orang asli, lantas aku beli sumpit dari mereka. Maaf gambar usahawan tersebut tak boleh di tayang sepenuh nye, sebab tak sesuai untuk tontonan umum. Yela, kanak2 tak bleh tengok orang asli dengan uniform die kih3. Cameron best, especially part jumpe orang asli.

Cahayanika Melaka
Videography | Photography | Hena design | Stationary shop
nuriman@cahayanika.com | 019-2678221

9 ulasan:

  1. pandai eik...orng asli senyum..

    BalasPadam
  2. apsal tak bleh tunjuk entire picture of org asli tuh...sensored erk

    BalasPadam
  3. teringin gak nak jumpa org asli..

    BalasPadam
  4. nurain: orang asli tu siap cakap orang putih skali kih3
    Kina: lebih kurang mcm tu la hohoho
    Kay: Kay aku jumpe kate tepi jalan, dieorang sekeluarga jual sumpit dan pokok2 utk ubat.

    BalasPadam
  5. Bape harga sumpit tu?

    COD?

    warranty?

    Serious buyer. Thanks.

    Haha..

    BalasPadam
  6. Ni ha OA modern...http://www.poasm.org

    Ko org je x prasan, orang asli sebenarnya dah lama bercampur gaul tp muka lebih kurang sama je ngan orang melayu. Tu x kenal. Entah2 naik bas sama tp x tau kan...

    kecian ko org ketinggalan..

    BalasPadam
  7. to nurain : not juz smile but myb they r more clever than u tik.They r human..so of course they can smile..u r human 2 right??????

    to kina : i rase nuriman 2 blh je nk ltk full pic of tat org asli..coz zaman skang ni..org2 yg maju kt luar sana pun xcukup kain.Atlist dia juz pakai untuk menunjukkan identiti dia..bukan sengaja nk dedah2 mcm kaum2 yg dah terlalu maju kt luar 2.

    to kay : hm...i rase u ptt tgk2 sekitar u 2 je.Coz skang nih org asli ada kt mana2.Muka diaorg pun u xleh beza...kami ni same je dgn korang...

    =)

    BalasPadam
  8. blog walking hehehe...nice pictha eh.. ^^ btw im an orang asli too.. to nurain: saya senyum setiap hari..:P

    BalasPadam
  9. Mcm mne nk jmpa dgn org asli tu ek? Sbb nk beli sumpit tu..dy ajar sekali x nk gune sumpit tu mcm mne..?huhu.

    BalasPadam