Jumaat, 10 Oktober 2008

Khabar Kembara sufi VII - Inteam feat Hijjaz

Tadi aku baru je telephone pengurus projek kembara sufi VII (KSVII). Panjang juga la perbualan, antara yang aku nak tahu, cume ape sebenar nyer yang telah belaku. Antara khabar yang boleh aku kongsi di sini ialah

Konsert Nasyid Kembara sufi dan Dewan cansellor akan bertemu lagi
  • Artis inteam datang malam ni, hijazz datang pagi esok ke UTP, tempat dieorang tinggal di UTP, ehem2 , demi keselamatan artis tak boleh la nak beritahu

  • Gerai Ayamas akan dibuka semase kembara sufi nanti. So kalau sape2 yang lapar boleh makan ayam, setahu aku tak boleh bawak makanan ke dalam dewan canselor. Jadi makan la kat luar dewan hehehe.

  • Jualan tiket akan di ada kan di masjid An Nur selepas solat jumaat hari ini.

  • Jualan tiket dikaunter akan di ada kan di depan dewan cansellor

  • Seperti setiap tahun kesesakan berlaku bila ramai sangat orang nak dapat kan tiket semasa saat2 akhir. untuk mengelak kan kesesakan dapat kan tiket seawal mungkin, atau pon pada agent2 tiket KSVII

  • 6 institusi pelajaran yang akan menyertai pertandingan nasyid kembara sufi di sebelah petang, Tak ter kecuali juga wakil kumpulan nasyid dari UTP, Insaff

  • Program kembara sufi membantu rumah kebajikan, program amal kebajikan bersama artis dan anak2 yatim di belah pagi

  • Ada persembahan anak2 staff , budak kecil comel2 akan buat persembahan mase kembara sufi nanti. giler cute

  • VIP yang datang dari Registrar dan En hasbullah (Exec HRM) UTP. En hasbullah juga pernah hadir KS tahun lepas sebagai VIP.

  • Setiausaha KSVI yang juga juara pertandingan the Qura akan membaca kan ayat Al quran di malam KSVII

  • Bendahari KSVI bertungkus lumus sebagai pemantau konsert KSVII

  • Assistant project manager KSVI dari terengganu ke perak, demi memberi sokongan KSVII

  • Aku sedang menulis blog ni, dengan ucapan
    "Semoga berjaya KSVI"
Cerita Konsert nasyid Kembara sufi boleh juga di dapat di sini

nuriman@cahayanika.com | 019-2678221 |
www.cahayanika.com

7 ulasan:

  1. Kali ni punye buleh lawan ko punye Kembari Sufi x..haha

    BalasPadam
  2. Setiap perkara ade kelebihan tersendiri. Aku teringin giler nak join program kebajikan bersama artis. Titian Budi 2007, Aku pernah join program di Pusat Sinar Harapan pusat jagaan anak2 syndrom down di Kedah, kesedaran meninggkat. Setiap perkara ada kelebihan nya tersendiri.

    Amir voice yang ko bagi tu tak dapat dengar. mcm mane nak jalan projek sepiter ni. arrghh

    BalasPadam
  3. mari doakan yg terbaik utk KS7~
    chayork!!

    p/s kS..kS jugak..keja kt ofis jgn luper oi~ xkan tgahri br nk stat kije? hihi~~

    BalasPadam
  4. Alamak abes, dah kantoi dengan bos hahaha

    BalasPadam
  5. salam.iman.kali ni pnye mmg gile pnye best ko tawww.mmg xsdar2 h2 da abeh.aku mcm nk pakse je bro2 hijaz ngn inteam tuh nyanyi lagik smpai aku puassss.huhu



    tp klaka la medtech.hahaha asek kne perli jek ngn hijaz.hihi..

    "..elo3 music pleasee!.."

    "...haih technician tgh sibuk mkan kueh raye neyy..."


    hahaha seb bek hijaz tuh sengal.kalo strict x psal2 jew.


    btw aku rase KS7 sgt besttttt.hihihi evn seat x pnuh mcm time akhil n nazrey dlu....


    p/s:iman.asal bos ko cm bek ati je.ni yg wat aku nk intern kat opis ko gk nih.wakakak

    BalasPadam
  6. salam..

    Saya teruja dengan gambar2 hall chanselor UTP nih.. wish to be there next week..

    hope you post byk lg gambar hall ni yang boleh buat info utk study saya..

    BalasPadam
  7. Salam Ano..
    Kalau nak tengok gambar2 bangunan UTP, boleh tengok di group flickr

    Universiti Teknologi PETERONAS

    dan jugak

    UTP Photo Mafia

    Kebanyakan gambar2 situ di ambil oleh student UTP sendiri yang jadi kan Photography sebagai hobi

    all the best for your study tentang hall ..

    BalasPadam